SØDERLUND DESIGN

Utfører små og store spesialbestillinger – alt fra enkle smykker til ordførerkjeder. Omarbeider og reparerer i stort sett alt av gull, sølv og diamantsmykker. Alle smykkene lages fra idé til ferdig produkt på  gullsmedverkstedet på Lillehammer.

Alle smykker kjøpt hos Søderlund Design  kan pusses opp igjen, det er bare å komme innom butikken og verkstedet i gågata. Du kan også sende smykket til oppussing med posten.

Søderlund Design
Gullsmed J. Frisenberg AS
Storgata 74
2609 Lillehammer

post@soderlunddesign.no
TLF: 909 43 771

Frank Søderlund

I 1981 ble jeg utdannet gullsmed, etter fem år i lære ved Cesons i Gøteborg. Jeg ønsket å lære meg mer om formgivning, spesifikt i gullsmedfaget, og gikk derfor to nye år på gullsmedhøgskolen i København. Der ble jeg også tildelt den Danske kunsthåndverkerprisen av 1879. Etter den tid har jeg tegnet og utført flere ordførerkjeder til bl.a. Lom, Vågå, Skjåk, Nord Fron, Sør Fron og Hemne kommune.

Har nå felles gullsmedverksted med Gullsmed Frisenberg og her har jeg også utsalg av egenproduserte smykker. Jeg er er glad i nye utfordinger, og har speisalisert meg på å lage unike smykker etter ønske. Gjerne omsmeltet av kundens gamle gullsmykker og stener. Søderlund Design ble etablert 1987 og etter mange år i Fabrikken på Lillehammer  flyttet jeg inn i nytt verksted med Gullsmed Frisenberg i samme by i 2018.